אדמומיות בעורף

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/02/2005 | 12:04 | מאת: יוסי

שלום רב מזה זמן רב שאני סובל מאדמומיות בעורף המלווה לעיתים בגרד, הייתי מספר פעמים אצל רופא עור וקיבלתי משחות שונות כולל סטרואידיות ללא הועיל. אנני בטוח שמדובר בסבוריאה למרות שרופא העור חושב "כנראה" שכן (הוא לא חד משמעי בדיאגנוזה ) האם יש דרך להתמודד עם האדמומיות המלווה בגרד ובהתדללות שיער בסביבת האדמומיות? אודה להתייחסות. יוסי

13/02/2005 | 22:49 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה ואכן מדובר באודם ודילול שיער מומלץ לעיתים לקיחת ביופסיה עורית לשם אבחנה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור