T C A

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

31/01/2005 | 12:15 | מאת: לימור

האם פילניג באמצעות שימוש בחומר שנקרא T C A הוכח כיעיל להסרת כתמים/נמשים כהים? גם אצל אנשים לא בהירי עור ולא ג'ינג'ים? מהן יתרונותיו וחסרונותיו? האם תוכל להמליץ על שיטה אחרת לכהיי עור? תודה מראש

01/02/2005 | 22:06 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

פילינג tca יעיל לטיפול להסרת כתמים ונמשים ואולם נמשים בדב חוזרים עומק הפילינג נקבע עיי ריכוז tca לאנשים כהי עור לא מומלץ לבצע פילינג בריכוזים גבוהים מחשש להופעת פיגמנטציה לאחר הפילנג ומומלץ שילוב של קרם הבהרה ופילינגים קלים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור