שאלה בנושא.

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

25/08/2018 | 21:00 | מאת: שאול.

שלום רב, שמתי לב מזה תקופה (ככל הנראה מאוחר מדי) על קטע שחור יותר בצד הפנימי (מאחורה), באזור הפין, (לפעמים גם שורף קצת, ככל הנראה פטריה או משהו דומה אחר). מן הסתם כמעט כל קיץ בא והולך עניין שפשפות במפשעות אבל מעולם לא בפין. איך נוצרת? והאם תופעה מוכרת? ומה ניתן לעשות (למרוח) בינתיים עד שמגיעים לרופא? תודה מראש על עזרתך!

מתיאור לא ניתן לדעת במה מדובר , צריך לראות . עד הגעה לרופא אפשר למרוח קרם סיקלפאט של AVENE

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור