בקשר למה שנשאל כאן (גילוח)

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/08/2018 | 14:53 | מאת: יואל

שלום רב, גם לפי דעתי גילוח כן יכול להגביר ולעבות יותר את השיער במקומות עדינים כגון הפנים. בשל כך למשל נשים לא מתגלחות (למרות שראיתי כמה בחיי, נראה ממש זיפים של זקן) (וגם פלומות). לא נוהגים בד"כ לגלח בין הגבות או מעל הזקן בגומות ועוד... דגומא לכך, נער מתבגר (לפני צבא בד"כ) שמתגלח, בקושי יש לו זקן (בהיר, עדין, לא מופשט), מתגלח לשיפור וליותר אסטטיות, ובשל כך שזו דרך חיים אולי.. לאחר כמה גילוחים בודדים, נוצר לאותו צעיר, זקן של ממש, קשה, עבה ומלא, לכן חולק איתך, זה לפי נראות ולא לפי המדע הלא מובן... :)

08/08/2018 | 16:30 | מאת: שגיא

צודק בהחלט! הספר שלי החליט לסדר לי בין הגבות ככה פתאום בלי לשאול אותי, והאמת שלא היה לי משהו מיוחד באזור זה, עכשיו גדלו וצמחו לי במקום כמה שערות ארוכות בצורה קיצונית וחבל, כי לא היה לי משהו מיוחד שם. מקווה שלא יקרה אותו הדבר באזור האוזניים, כי גם שם התעסק בלי לשאול אותי. כמובן שהערתי לו על כך (קצת מאוחר מדי).., אבל רק שידע ולשלא יעשה על אחרים שלא מבקשים וחפצים בכך.

13/08/2018 | 21:36 | מאת: אורח

כל מילה - סלע!

לא חייבים להסכים , אבל עמדת המדע - גילוח לא משנה את עובי השיער

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור