טיפול בפטרת הציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

29/07/2018 | 06:23 | מאת: שלו

יש לי ככל הנראה פטריה בבוהן. הפטריה מכסה בערך שליש משטח הציפורן. האם מנסיונך טיפול בלק לוסריל ודומיו יכול להעלים את הפטריה, או שחבל על הזמן ועדיף לי ישר לקחת כדורים נגד הפטריה? תודה!

לק לוסריל לא עוזר במצב כזה. או כדורים או לייזר מסוג מסוים שיכול לחסל את הפטרת בטיפול בודד (לא מה שמפרסמים במכונים למיניהם)

30/07/2018 | 04:06 | מאת: שלו

לייזר שמחסל את הפטרת בטיפול בודד? נשמע לי לא ממש אמין... קראתי שטיפולי הלייזר שמוצעים במכונים הם שרלטנות וכלל לא עוזרים, אז לאיזה לייזר אתה מתכוון ואיפה אני יכול למצוא מחקרים שתומכים ביעילות של אותו לייזר לחיסול פטרת ציפורניים?

אם נראה לך לא אמין - אל תעשה. לצערינו המכונים הרגילו את הסובלים מפטרת שצריך לבוא עשרות פעמים וזה בגלל שימוש באורך גל שאינו מתאים ואנרגיה שאינה מספיקה לחיסול הפטרת. לקבלת מחקרים והוכחות רבות כולל מחקרים תרשום בגוגול את המילים הבאות: nail fungus q-switched ndyag

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור