פריחה בבית השחי אדמומיות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/07/2018 | 20:06 | מאת: אנה

היי בדכ אני משתמשת בדאורדורנט של לידי ספיד סטיק. לא מזמן קניתי דאורדורנא אחר של fa לאחר מכן הופיע לי סימן בצבע שחור בחלק העליון של בית שחי ימין ומיד הפסקתי להשתמש. לאחר מכן גם הופיעה פריחה בצבע אדום ועברו שלושה ימים והפריחה רק מחמירה המון אדמומיות בבית שחי ומסביב. התור לרופא עור זה עוד שבוע וחצי ואני מרגישה שאני כבר לא יכולה , קניתי תרחיץ של ד"ר פישר וכדורים ללא מרשם בשם N- אלרגיה. האם זה יכול לעזור לי? מה יכול לבינתיים להרגיע את הפריחה הנוראית הזו??

שם יש לך אפשרות להשיג משרם מרופא משפחה מהיום למחר (הרבה פעמים זה אפשרי) - תוכלי לקחת קרם המכיל סטרואידים מרופא משפחה , זה יריגע את הפריחה. אם אין לך אפשרות כזו - קני בסופרפארם קרם סיקלפאט - CICALFATE או קרם בפנטן סינסידרם .ישקרמים אלה מצויים בכל רשתות ספופראם וניתנים בלי מרשם. מרחי אחד מקרמים אלה פעמיים ביום באיזור הגירוי עד שהבעיה חולפת.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור