הזרקת 3CC של חומצה הילורונית לעור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

15/07/2018 | 21:05 | מאת: שלומי

ופאת עור ממליצה להזריק לי 3CC של חומצה הילורונית לאזור הפנים והסנטר, כדי ליצור מראה טוב יותר. מה דעתך? האם מדובר בכמות רבה של חומצה הילורנית? חשוב לי לציין כי יש לי עור פנים טוב ומתוח ואני צעיר, אולם אני מעוניין בטיפול משמר.

נפח חומצה היאלורונית המוזרק לעור תלוי בהרבה גורמים , להלן העיקריים: 1. איפה היית רוצה לשפר/לשנות 2. מיקום האיזורים בהם חוסר נפח/קמטים 3. מה גילך 4. מה תקציבך בהתחשב בכל הגורמים האלה כמות כמו 3 מ"ל יכולה להיות מספקת/גדולה או מועטה מדי. תלוי מה רוצים להשיג ותלוי בשיטת ההזרקה. המלצה לנפח החומצה ההיאלורונית יכולה להשתנות מאוד בין רופא לרופא בגלל ריבוי הגורמים ובגלל שכל אחד מתרשם ומעריך את המטופלים בדרך שלו.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור