פריחה באף ובסנטר -איך קרם לחות אמור לרפא

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

27/06/2018 | 14:26 | מאת: דבי

יש לי פריחה מתחת לנחיר עם נקודות לבנות אדום ומגרד והתפשט גם לסנטר שמתי לימיסיל,פטריון ,לא עוזר ניגשתי לרופאת עור נתנה לי מרשם לקרם לחות AQUA CREAM נשמע לי הזוי ...יש לציין שהתחיל לי כל זה במקביל למריחת רטינול של ד"ר עור....מה דעתך יש קשר לפריחה ומה ייבש את הפריחה ....................................................

יתכן שפיתחת תגובת גירוי לתכשיר הרטינול. מתיאור מילולי לא ניתן לעשות אבחנה. פני שוב לרופא עור.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור