ריח לאחר לידה..........................................

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

09/10/2017 | 23:40 | מאת: מורן

שלום רב. אני חודשיים אחרי לידה ושמתי לב שהתחיל לי ריח של זיעה מבית השחי שלא היה לפני ההריון. ברור שאין עניין של הגיינה וגם אני שמה דאורדורנט כמובן. אני מניחה שזה חלק מההורמונים של אחרי הלידה (אגב, לא מניקה). האם זה יחלוף עם הזמן או שמצריך בדיקה? ואם כן האם צריך רופא עור/נשים/משפחה?

19/10/2017 | 17:32 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

בהחלט יתכן שקשור לשינויים ההורמונלים . מומלץ לחכות 3 חודשים מהלידה ואם עדיין לא חולף לפנות לבירור רופא עור . בינתיים ממליצה לך להשתמש בתכשיר אנטיפרספירנט ולא בדאודורנט רגיל

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור