תופעה מוזרה- קשר לאנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/06/2017 | 06:46 | מאת: ניצן

לום. הייתי מטופלת במשך עשרה ימים באנטיביוטיקה בגלל דלקת גרון. במהלך הזמן הזה קרה משהו מוזר- כל מיני פצעים וסימנים שהיו לי על העור (סימן של חתך שכבר הגליד והתקלף, סימנים חלשים של עקיצות יתוש שכבר היו בשלבים של להיעלם) נהיו ממש ממש אדומים. לא מגרד, לא כלום. רק ממש אדום. ומדובר על עקיצות מלפני מעל חודש... אמנם לקח להן זמן להיעלם אבל הן כבר היו כל כך חלשות שבקושי ראו אותן. ועכשיו אי אפשר שלא לראותך אותן!! (לא גירדתי, זה לא הזדהם, כלום.) מה זה התופעה הזו??? האם יש סיכוי שזה בגלל הטיפול האנטיביוטי?

22/06/2017 | 00:05 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

יתכן שהטיפול האנטיביוטי גרם לרגישות שהביטוי שלה הוא בדלקת עורית בעיקר באיזורים שהיו כבר מודלקים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור