נגע פיגמנטרי שחור לא סדיר ברירית הוולבא

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

14/02/2017 | 15:58 | מאת: שרית

גילו אצלי נגע פיגמנטרי שחור לא סדיר ברירית הוולבא. על ידי סקירה ממוחשבת האם יש אפשרות לאבחן את מהות הנגע ללא ביופסיה. קראתי שיש בבית חולים רמבם מכשיר לסריקת נבוסים שחודר יותר לעמק. קראתי גם שיש מיקרוסקופ קונפוקוטאלי. האם יש איזהשהיא בדיקה נוספת ללא ביופסיה כי אני מפחדת מפעולה כירורגית. .

19/02/2017 | 16:42 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

ברוב המקרים במקרה של נגע פיגמנטרי לא סדיר אין דרך להמנע מביופסיה עורית אבחנתית. לא ידוע לי על מכשור מיוחד לאבחון בבית חולים רמבם . לגבי מיקרוסקופיה קונפוקלית הייתי ממליצה לך לקבוע תור לייעוץ אצל דר אלון סקופ שמומחה בנושא טל: 054-3111715

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור