תכשירים.

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/01/2017 | 10:10 | מאת: שאלה.

שלום רב, לאמי הורידו לפני כמה שבועות כמו נקודת חן מופשטת באזור המצח, (+נלקחה לבדיקה).. ממש לפני יום יומיים הגלד נפל. ובהקשר זה רציתי לשאול האם מומלץ, נכון יהיה ובטוח להשתמש באחד מהתכשירים (ג'לים) המסייעים, והמתיימרים לריפוי הצלקת שנשארה. כמו כן האם בטוחים לשימוש, האם החומרים בטיחותיים ואינם מאין סיליקון למילוי וכדומה.. והאם אינם מסרטנים, במיוחד לאחר מכן, בעת חשיפה לשמש וכדומה..? אשמח במידה ותוכלי להרחיב מעט בעניין זה, במקום להיחשף לביקורות מקדמי מכירות ובפרסומים ברשת, לאותם תכשירים, שיהיו מן הסתם טובים פלוס. רב תודות!!

27/01/2017 | 14:10 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום לאחר ניתוח נשאר פצע שמגליד , לאחר ההגלדה מתחילה להיווצר צלקת באיזור . תהליך התהוות הצלקת הוא כשנה וחצי. ברגע שהפצע החלים והגליד מומלץ מייד להתחיל בתהליכים נגד התהוות הצלקת מבחינת תכשירים מקומיים יש שיפור מסויים בשימוש בג'לים כגון קלו-קוט או סקארלס , לא ידוע לי על עלייה בסיכון להיווצרות גידולים סרטניים בשימוש בהם חלק מהג'לים מגיעים עם מקדם הגנה משמש SPF 30+ שזה מומלץ מאוד. מבחינת יעילות היעילות הגבוהה ביותר נגד התהוות צלקת היא בטיפול לייזר ולא בטיפולים מקומיים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור