רגליים שורפות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/03/2003 | 14:47 | מאת: דיקסי

תחושת חום חזקה בכל פלג הגוף התחתון - הרפואה הקונבנציונאלית לא מצאה עד עכשיו פתרון (הבדיקות -זרימת דם וכו' תקינות) - שאלה: האם התופעה ידועה? האם חומצה אלפא ליפואית בהקשר זה מועילה. והאם יש פתרונות בדיקור או במקרוביוטיקה לתופעה הלא סימפטית פרט לתשובות של you have to live with it תודה דיקסי

10/03/2003 | 10:52 | מאת: לילך נהרי

דיקסי שלום מה שאת מתארת יכול להיות הרבה דברים. חסר לי הרבה מידע, והמקרה מצריך תשאול מפורט. לכי לטיפול מקצועי ואל תוותרי - אני מאמינה שלרפואה המשלימה יש הרבה מה להציע - נסי טיפול נטורופתי או סיני. בהצלחה ואל תתיאשי!

11/03/2003 | 22:26 | מאת: מאי תזונאית ונטורופתית

האם בדקת את רמת הסוכר בדם? ייתכן קשר, אם כי רצוי להמשיך לעשות בדיקות מקיפות כולל בדיקה נויירולוגית ואורטופדית. (סי.טי. ע"ש לבדוק האם לא קיים לחץ על קצות העצבים כתוצאה משחיקת חוליות שגורם לתופעה) הקשר לסוכרת: לעיתים כאשר רמת הסוכר אינה מאוזנת מצטבר סורביטול על מעטפת העצב (מיאלין) ו"מאכל" אותו. נוצר מעין "קצר חשמלי" שגורם לתופעת הבעירה, וזה אופייני מאוד לחולי סוכרת, כאשר תופעה זו אצל חולי סוכרת הינה אינדיקציה מובהקת לחוסר איזון ברמת הסוכר בדם. חומצה אלפא ליפואית, בהיותה נוגד חמצון יעיל אשר מאזן גם את רמת הסוכר בדם יכול להקל משמעותית על תופעה זו בתנאי שהתופעה אכן קשורה לסוכרת. ובנוסף, כפי שציינה לילך טיפול ברפואה סינית, אולי גם בהומאופתיה ונטורופתיה יכול לעזור. בברכה, מאי.

מנהלי פורום נטורופתיה