ללילך שאלות מתשובתך מיום 8 במרץ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/03/2003 | 15:20 | מאת: כרמית

שלום רב ותודה על תשובתך את פשוט נהדרת ויסודית תודה את כותבת למעט כמה פעמים וזה לא ברור האם זה לחיוב או לשלילה למשל למעט תפוא" וכו ..... אודה לך אם תסבירי ושוב תודה

08/03/2003 | 18:19 | מאת: רויטל ברמן

הי כרמית, אני לא לילך אבל אני אעזור. כוונתה הייתה: 1. לאכל הרבה: ירקות (חוץ מתפו"א שלא כדאי לאכל הרבה), דגנים מלאים (כגון אורז מלא, גריסים, שיבולת שועל, שיפון, קנואה, דוחן), קטניות, דגי ים צפוני (סול, בקלה, הליבוט, סלמון, מקרל, טונה), פרות מסוג תפוח-עץ/אגס/שזיף/אפרסק/פרות-הדר. 2. לא לאכל (או לפחות את הצריכה של): לחם, בשר מכל הסוגים ועוף, חלב ומוצריו, גבינות, ביצים, סוכרים פשוטים כגון סוכר לבן או חום, דבש וכו', פרות מסוג ענבים/אבטיח/מלון/מנגו/בננה/אננס, מאכלים שמנים (עדיף שמן-זית כתית מעולה או שמן קנולה כתית ע"פ שמנים אחרים). שבוע טוב.

06/08/2003 | 23:31 | מאת: נעם

יש למישהו מתכונים טובים לבישול קנואה ?

מנהלי פורום נטורופתיה