בעיה בפנים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/03/2003 | 21:54 | מאת: kim

אני בת 25 ולאחרונה אני סובלת מפצעים בפנים.זוהי תופעה מאוד חדשה בשבילי, כי אף פעם לא היו לי פצעים,גם לא בגיל ההתבגרות.הקרם שנתנה לי רופאת עור,עוזר בערך כמו כוסות רוח למת.תוכלו לייעץ לי מה ניתן לעשות. תודה

05/03/2003 | 05:16 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום קים את סובלת מאקנה של הבגרות שאינו שונה מאקנה של הנעורים. הוא יכול להופיע בכל גיל של החיים בקרב נשים עם בעיות של חוסר איזון הורמונלי. הנה בשורה לך ולכלל הסובלים. טיפול אלטרנטיבי / טבעי אשר פותח על ידי מביא לתוצאה דראמטית בטיפול באקנה . החשוב מכל הוא כי הטיפול אינו כרוך בתופעות לואי כפי שאלו קיימות בתרופה רואקוטן ( תופעות חמורות וקשות ). הנה 2 קישורים להמחשת איכות הטיפול שיש להקיש עליהם ולהמתין בסבלנות כ 2 דקות לטעינת הדף. תאור אקנה קשה - ותוצאה דראמטית אחרי הטיפול האלטרנטיבי http://grm.m.walla.co.il/community/2003/2/15/7719026/h-15632.doc תאור אקנה קשה עם תוצאה מרשימה http://grm.m.walla.co.il/community/2003/2/15/7719030/h-15633.doc אסייע לך באם תחפצי. בברכה רמי מור מנהל פורום אקנה אלטטרנטיבי

05/03/2003 | 12:10 | מאת: רויטל ברמן

הי קים, ע"מ לנסות להגיע למקור הבעיה אצטרך יותר פרטים: מה השתנה לאחרונה לעומת שנים קודמות ? שינוי הורמונלי - התחלת/הפסקת/שינית גלולות, המחזור השתנה, נכנסת להריון/ילדת... שינוי תזונתי, שינוי במצב הנפשי (האם התווסף מקור ללחץ ומצוקה בחייך אשר קודם לא התמודדת איתו ?), שינוי במצב הבריאותי ? שינוי אחר ?

מנהלי פורום נטורופתיה