שיפור הראייה...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/02/2003 | 13:38 | מאת: אייל ברקו - אופטומטריסט

שלום לחברי הפורום, אני אופטומטריסט-קליני שלמד בבר-אילן אופטומטריה 4 שנים, והכל כמובן לפי התפיסה של הרפואה הקונבנציונאלית. הייתי רוצה להחכים ולדעת : 1. האם לשיטתכם ישנה דרך כל שהיא לשיפור הראייה ? 2. אם כן, כיצד בדיוק היא עובדת ? 3. האם היא בקוצר ראיה, רוחק ראיה או באסטיגמטיזם (=צילינדר) ? 4. האם קיימים תוספי מזון לשיפור הראיה, ואם כן כיצד הם עובדים ? המון תודה מראש על כל תשובה. אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

01/03/2003 | 08:49 | מאת: לילך נהרי

אייל שלום לנטורופתיה בעיקר תשובה כשמדובר על בעית חימצון יתר, כגון עכירות העדשה. במידה ויש קטרקט אנמנו ממליצים על נוגדי חימצון כגון ויטמין C, E, אבץ וסלניום. כמו כן יש צמחי מרפא שיכולים לעזור למצב זה. לגבי קוצר\רוחק\צינילדר - הדעות הן חלוקות ואין מחקרים משמעותיים שתזונה ו\או תוספים ישפרו את המצב. ישנה דיעה כי פעילות של שרירי העיניים תעזור, ויש על כך תורה שלימה, עם תרגילי עיניים ועוד, אותה כתב ד"ר בייטס. אני שמעתי שבתחום המקרוביוטיקה, תחום שאינני עוסקת בו, טוענים כי בעיות ראייה נובעות מעודף ליחה בגלגל העין ותזונה מקרוביוטית יכולה לפתור את הבעיה, אך אין לי נסיון בכך. יום טוב!

01/03/2003 | 11:31 | מאת: אייל ברקו - אופטומטריסט

שלום לילך, 1. חמצון יתר איננו הגורם לעכירות העדשה, אלא שינוי במבנה הסיבים הפנימי של העדשה. אם כן, כיצד נוגדי החימצון עוזרים ? 2. לגבי שיטת בייטס, האם ידוע לך על מטפל בשיטה זאת שטוען שיש לו הצלחות ? או אולי מטופל שהצליח ? מעניין אותי לפגוש באחד כזה, עדיין ללא הצלחה. 3. היכן אני יכול לקרוא על התיאוריה של ליחה כגורם לבעיות ראייה ? תודה מראש, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

01/03/2003 | 22:47 | מאת: רון

שלום אייל לוטאין אנטיאוקסידנט ממשפחת הקרטנואידים הוא אחד החומרים הידועים ביותר לשיפור הראייה כשאני נתקל בהרבה לקוחות שרופא העיניים שלח אותם לקנותו על דרך פעולתו ומחקרים בנושא היתי ממליץ לך להתקשר לחברת טווינלאב שעד כמה שאני יודע היחידה שמחזיקה אותו כרכיב בודד בארץ טלפון-1800558555

מנהלי פורום נטורופתיה