עזרה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/02/2003 | 18:56 | מאת: gerda

שלום ותודה לתשובה לשאלתי? אני סובלת מחוסר סכוס בברכים, יותר כאבים בברך הימני.לאחרונה בגלל שבירת צפרניים ודלול בשער הומלץ לי לקנות כדורים של סולגרהמכילים:אבץ פיקולינט,סידן פוספאט,חומצה סטיאריט,ומגנזיוםסטיארת תחת השם zinc picolinate. לברכיים אני לוקחת :glucosamine condroitin משנת 2000.היות ולאחרונה יש לי כאבים נוראים מהיום לפי המלצה שוב קניתי כדור חדששל;supherb הוא גם מכיל את התרכובת של הכדו של סולגר וגם מתיל סולפנילמתאן. העם לקחת גם וגם או שמספיק כדור אחד או שנים לפי הצורך יחד הם הכדור הרגיל שלי. אנא תשובה, אני לגמרי מבולבלת. העם יש תקווה שיעזור לי נגד הכאבים? האם מכירים את הכדורים האלה. בתודה שוב גרדה

22/02/2003 | 07:30 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב נטילת גלוקוזמין משנת 2000 היא דיי והותר בכדי להשיג הטבה במצבך. ומשום שלא כך הדבר ואת עדיין עם כאבים ובנוסף נשירה שיער ושבירת צפורניים אני מחוייב לומר לך לעצור את המגמה של היסתמכות על עיצותיהם של לא רופאים. פני מייד לברור רפואי ובררי חסכים בצורה מדעית מסודרת ע"פ כללי מעבדה וביוכימיה. בהצלחה רמי מור

23/02/2003 | 10:35 | מאת: רויטל ברמן

שלום גרדה, גם אותי בילבלת... נתחיל אחד אחד, לגבי הסחוס בברכיים הגלוקוזאמין הוא מצויין, ותוספת ה - MSM (מתיל סולפניל-מתאן) בהחלט אמורה להוריד את הכאבים - תמשיכי עם אלה. הציפורניים השבירות והדילול בשיער זה סיפור אחר, וכאן אני מסכימה עם רמי שיש לברר מהיכן הוא מגיע. יכול להיות באמת מחסור בויטמינים/מינרלים/חומצות אמינו, יכול להיות מתחים רבים, חוסר תנועה או משהו אחר. אני מציעה שתעשי בפורום חיפוש (יש כפתור "חיפוש" ואת רושמת שם "נשירת שיער") וראי את כל התשובות שניתנו בושא. כמובן שאין כמו אבחנה אחד-על-אחד מול מטפל, לשיקולך. כל טוב.

01/04/2003 | 03:59 | מאת: chana

hi gerda,i had the same thing,bad knee pain,i took every thing on the market,but no chance to grow new cartelege.i went on and had a knee replacment .and i feel great,new knees,new life,i dance,exersis,and have a new me.hope you feel good as well.chana.

מנהלי פורום נטורופתיה