מלטונין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/02/2003 | 23:07 | מאת: אביה

יש לי גידול במוח ,ורופא נטורופט המליץ לי על שינוי תזונתי לכוון טבעונות ,ותוספי מזון רבים .כל זאת במטרה להביא לצמצום הגידול .בין תוספי המזון גם מלטונין .שאלתי : האם אין סיכון בלקיחת מלטונין ( אין לי בעיות שינה ),והאם המלטונין לא מזיק לחולי אפילפסיה?

10/02/2003 | 23:11 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! עשה חיפוש בפורום זה כתבתי על כך והוספתי קישורים - חבל להוסיף עוד מילים. רק בריאות!

12/02/2003 | 09:36 | מאת: לילך נהרי

אביה שלום קודם כול - אם יש לך גידול במוח - אתה צריך להוציא אותו. במידה והרופאים הציעו לך זאת, אל תהסס. יתכן ותוספי מזון ותזונה יצמצמו לך את הגידול, קראו דברים מעולם, אך הבעיה שהמוח שלנו נמצא בתוך קופסית די קטנה - כשיש גידול, גם אם הוא שפיר, הוא עלול לגרום לדחיסה של המוח ולמוות, כך שאתה לוקח סיכון גדול. לגבי המלטונין - אין להשיג בארץ, מוצר זה לא חוקי. אני לא רואה קשר בין הגידול לנתינת מלטונין, שבדרך כלל מקושר עם הפרעות שינה, אבל אני גם לא מכירה את כול הסיפור שלך, אולי יש הגיון. בכול מקרה - לא בארצנו (אלא אם כן זה בשוק השחור). יום נעים!

מנהלי פורום נטורופתיה