סיבים תזונתיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/02/2003 | 14:52 | מאת: אוה

אני סובלת מעצירות כרונית כרגע אני אחרי ניתוח טחורים ופיסורה, חודש אחרי רציתי לשאול אם אפשר לשלב סיבים תזונתיים עם תה משלשל לידו שאנני יכולה להפסיק אותו למרות שאני רוצה,ניסיתי ועדיין העצירות חזקה.

10/02/2003 | 18:50 | מאת: לילך נהרי

אווה שלום אני מבינה שהעצירות ממנה את סובלת היא מצב של לא שבועות וגם לא חודשים, כי אם זמן רב מאוד. הטחורים הם ביטוי של עצירות ממושכת של שנים. אני נמנעת מלהמליץ לך טיפול סמפטומטי לעצירות. הייתי ממליצה לך ללכת לטיפול נטורופתי, שיכול מאוד לעזור ולהקל. בנתיים אני ממליצה לקחת אצידופילוס כמוסה ביום. נסי גם לשים כף זרעי פשתן בכוס מים חמים, להשרות לכמה דקות ולשתות הכול עם הזרעים, יתכן וזה יקל עלייך. בכול מקרה - גשי לטיפול מקצועי.

מנהלי פורום נטורופתיה