תת-פעילות בבלוטת המגן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/02/2003 | 12:21 | מאת: אור

לילך נהרי שלום, יש לי תת- פעילות בבלוטת התריס (TSH: 12.5) על איזה צמחים או תוספי מזון היית ממליצה לי להשתמש על מנת לשפר את המצב? אם אפשרי בכלל בדרך הטבעית (בשילוב עם הקונבנציונלי) תודה מראש אורנית

10/02/2003 | 18:59 | מאת: לילך נהרי

אור שלום אני מבינה שאת לוקחת אל טרוקסין. חשוב מאוד לדעת ממה נובעת תת הפעילות של בלוטת התריס שלך. האם המושג "השימוטו" אומר לך משהו? אם כן יש לבעיה זו רקע אוטואימוני, ואז הטיפול הוא שונה לחלוטין. אנא פרטי כמה זמן יש לך את ההיפותירואידיזם, מה הביטויים שלו חוץ מבדיקות דם, ואם את יודעת - ממה הוא נובע. מהאל טרוקסין יתכן ותוכלי לרדת אך זה כרוך בלקיחת פורמולת צמחים מעכשיו ועד הרבה שנים, אולי כול החיים. אני כן יכולה לתת כיוון תזונתי ואולי כמה תרגילים גופניים להגברת פעילות בלוטת התריס. קודם עני לי בבקשה על השאלות שלי. יום נעים!

מנהלי פורום נטורופתיה