מזה גלא?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/01/2003 | 00:18 | מאת: טלי

לגבי הPMS - איני יודעת מזה גלא/ה (אני גרה בבלגייה). תודה טל

26/01/2003 | 11:41 | מאת: לילך נהרי

טלי שלום גלא זו חומצת שומן שמקורה בשומן מסוג אומגה 6. זה יכול להיות שמן נר הלילה, או שמן דומדמנים black current oil או שמן בוראג'. בגוף עוברת חומצת השומן שינוי לגלא. ניתן לצרוך על ידי תוסף מזון ישר את הגלא, יש חברות המשווקות אותה. במידה ואת נוטלת כתוסף את אחד השמנים האחרים שהזכרתי, על מנת שחומצות השומן הללו יהפכו לגלא ולא חומצות שומן אחרות לא רצויות, כדאי לקחת תוסף של ויטמין C ואבץ. בהצלחה!

26/01/2003 | 12:26 | מאת: טלי

שלום לילך, לגבי שמן נר הלילה אמרו לי לא לקחת כשמנסים להכנס להריון (זוהי מטרה נוספת שלי). האם שמן דומדמנים מפריע לענין? בברכה ובתודה טל

מנהלי פורום נטורופתיה