תוסף מזון לסבוריאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/01/2003 | 01:35 | מאת: טום

האם שמן נר הלילה הוא תוסף המזון היעיל ביותר לסבוריאה, ובמידה וכן מה המינון המקסימלי היומי שמותר לצרוך?

07/01/2003 | 13:09 | מאת: לילך נהרי

טום שלום טיפול בסבוריאה יהיה קודם כול דרך התזונה כדי למצוא את האלרגן. תוספים בהחלט יכולים לתמוך ולהקל וביניהם שמן נר הלילה. כמו כן אבץ, ויטמיני B בייחוד ביוטין. יום נעים

09/01/2003 | 08:39 | מאת: גילי

שלום, יש שני קרמים מצוינים שמסייעים מאוד. ברבדוס - אנה לוטן קרם גזר - חביבה ריבקין. הומלץ לי לעשות קומפרסים עם רצועות בד של אנה לוטן עג"ב אלוורה של החברה, זה מרכך את הקשקשת ומוריד אותה. אגב מנסיון שימוש בסבון מגרה את העור ומגביר את הקשקשת. עצותיי מנסיוני הפרטי. בשום פנים באופן לא לגעת בסטרואידים. יש כתבה בנושא סבוריאה דרמטיטיס במגזין "את", ושם מוסבר מדוע סטרואידים במריחה על העור (ובכלל) לא מומלצים. ב ה צ ל ח ה גילי

מנהלי פורום נטורופתיה