לוקמיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/12/2002 | 14:00 | מאת: בת

אבי בן 75 חולה לוקמיה, מתופל כרגע בפרדנזון, לוקריאן וזריקות EPREX 10000. בחודשיים אחרונים סובל מחום די גבוה מהלילה עד שעות המאוחרות של הבוקר (אחרי זה ירידה דרסטית בחום - '35.5 ), חולשה וחוסר תאבון מוחלת. האם יש אזשהו טיפול נטורופטי שיכול לעכל ולעזור בתופעות האלה? תודה מראש.

01/01/2003 | 09:45 | מאת: לילך נהרי

בת שלום מכיוון שהמצב מורכב ואתה לוקח תרופות, אני ממליצה לך לגשת לטיפול נטורופתי ולא לקבל ייעוץ דרך הפורום. יום נעים והרבה בריאות!

01/01/2003 | 11:52 | מאת: רויטל ברמן

שלום, כפי שלילך אמרה, המצב מורכב מכדי להסתמך על פורום, אני גם ממליצה לך על טיפול נטורופתי מלא בו הנטורופת/ית יקבל רקע שלם על מצב בריאותו של אביך ויכולתו "לקבל" טיפול זה או אחר. כמה רעיונות: -ישנם צמחי מרפא "מרירים" אשר מעוררים תאבון ועוזרים לעיכול במצבים רבים ויכולים להתאים כאן לאביך. -ישנם צמחי מרפא "טוניים" אשר מחזקים אמזינים אדם הסובל מתשישות, ממחלות כרוניות ומזיקנה. -בנוסף, מתן ויטמינים ותוספי מזון הוא קריטי בשלב זה בו אביך לא אוכל, ע"מ שלא יגיע לתת תזונה שרק תדרדר עוד את מצבו ואת חוסנו. כל הדברים האלה הם לא מרשמים קבועים מראש ונבנים אישית לפי צרכי ויכולות המטופל. רק בטיפול פרטני יוכל לקבל מרשמים לצמחי מרפא. אני ממליצה בחום לנסות. דבר נוסף שיכול אביך לקבל בטיפול אישי הוא תמיכה נפשית בתקופה קשה זו. זהו גם עול אשר מכביד על המשפחה הקרובה ועוזר מאוד לכולם לחלוק בעול זה. שיהיה בריא.

מנהלי פורום נטורופתיה