ליכן סקלורוזיס-עזרה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/10/2002 | 00:02 | מאת: סובלת

אני סובלת ממחלת עור כרונית אוטואימונית בשם: ליכן סקלורוזיס. הטיפול המקובל בעולם הוא באמצעות קורטיזונים/סטרואידים. אני מחפשת אינפורמציה על דרכי טיפול אלטרנטיביות. האם ידוע למישהו?

10/10/2002 | 19:34 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

אם המחלה היא אוטואימונית צריך לשפר את המערכת ואז הגוף ירפא לבד את המחלה. אני ממליץ טיפול של תזונה בשילוב עם ביומגנטים (הזהרי מאלו הנמכרים בשיטת הפירמידה) אם את מעונינת בפרטים פני אלי בדוא"ל הרבה בריאות אהרוני

14/10/2002 | 00:27 | מאת: רויטל ברמן

שלום לך, בנטורופתיה יש התייחסות למחלות אוטואימונית בכיוון של תזונה אנטי-דלקתית. המטרה היא להוציא מהתזונה מזונות אשר יכולים לגרום לתגובה של מערכת החיסון של הגוף, המזונות הם: -חיטה ומוצריה, לעיתים סויה (אם את אוכלת הרבה סויה), פרות הדר. -מזונות סינטטיים ומעובדים, צבעי מאכל, חומרי טעם וריח, חומרים משמרים, מונוסודיום גלוקונאט, מזון מעושן ושאר כימיקלים בלתי מזוהים שדוחפים לאוכל שמגיע בסוף אל פינו. בנוסף, להעשיר במזונות אשר יפחיתו את הנטייה של הגוף לפתח תגובה דלקתית עצמונית, במקום כאלה שמגבירים נטייה זו, דהיינו: החלפת כל המזון והשומן מהחי בתזונתך (בשר, עופות, חלב ומוצריו, גבינות, ביצים, חמאה, שמנת), בדגי-ים-צפוני (סול, סלומון, טונה, מקרל, בקלה, הליבוט), זרעי פשתן, שמן זית כתית ושמן קנולה. תוספי מזון אפשריים: -אומגה-3. -קוורציטין. עדיף וכדאי לך להגיע לטיפול שלם להתמודדות עם המחלה באופן מקיף יותר. רק בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה