נפיחות ברגליים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/09/2002 | 22:25 | מאת: דנה

אצל אבי התפתחה נפיחות ברגליים מיד לאחר בליעת קלוקוזמין של אלטמן סובל מכאבי קשים בגב עם הקרנה לרגליים נבדק ע"י קרדיולוג ועבר אולטרסאונד לכליות ללא ממצאים.האם קשור לקלןקוזמין ? מה ניתן לעשות?

28/09/2002 | 10:35 | מאת: רויטל ברמן

שלום דנה וסליחה על העיכוב במתן התשובה, כל המחקרים על גלוקוזאמין עד היום הראו שהתוסף בטוח לשימוש ויעיל במקרים של אוסטאוארטריטיס. אני מציעה שתרדו לעומק העניין ותבררו בדיוק ממה נגרמים הכאבים. יכול להיות אפילו פריצת דיסק. גשו לאורטופד שיבדוק את הנושא. בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה