אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/07/2002 | 15:08 | מאת: רונית

שלום, המליצו לי לטיפול באבנים בכליות בריפוי בשיטה נטורפטית אודה מאוד לקבלת מידע בנושא תודה מראש:-) רונית

19/07/2002 | 01:30 | מאת: רויטל ברמן

הי רונית, אם באבני סידן עסקינן, הרי כמה אופציות: תזונה: ·-להגביל צריכת מלח. -להגביל צריכת סוכר. -להגביל צריכת קופאין. -להגביל צריכת חלבון מהחי. -להגביל צריכת ויטמין D (אם את נוטלת כתוסף - חדלי). -להגביל צריכת אלכוהול. -להגביל צריכת חלב. -להגביל צריכת סותרי חומצה. -להגביל את כמות השומן. -להגביל צריכת סידן. -להוריד אוקסלטים: מנגולד, תרד ופטרוזיליה. -לאכול יותר סיבים תזונתיים, עלים ירוקים, פחממות מורכבות, מזונות בעלי יחס גבוה של מגנזיום/סידן כמו- שעורה, סיבים, תירס, כוסמת, סויה, אורז מלא, אבוקדו, בננה, תפו"א. -מרק פטרוזיליה. תוספי מזון: -מגנזיום ציטראט. -ויטמין B6. והבכי הכי הכי חשוב - שתייה מרובה של מים (לא מהברז). כל טוב ובהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה