פריקות כתפיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/07/2002 | 20:53 | מאת: אורן

שלום, האם מישהו יודע על איזשהו פתרון בתחום האלטרנטיבי שנותן מענה לבעיית פריקות כתפיים חוזרות? הפריקות אצלי הן בשתי הכתפיים ולא החלו כתוצאה מתאונה כלשהי, אלא כנראה פשוט נולדתי עם גידים חלשים בכתפיים. הפריקה הראשונה היתה בגיל 19. היום אני בן 26. בממוצע אני פורק כתף בשנה. פריקה יכולה לקרות מנפילה או מתנועה לא נכונה. יצוין כי שרירי הכתף שלי חזקים (אימונים עקביים בחדר כושר). ניסיתי שיאצו במשך חצי שנה, אך זה לא שיפר את המצב. אודה על כל תשובה או ניסיון לעזרה. (-: אורן.

15/07/2002 | 19:27 | מאת: רויטל ברמן

הי אורן, הייתי שמחה לעזור אך אוכל רק להפנותך לכירופרט, פיזיוטרפיסט או אורטופד שאולי יוכלו לכוון אותך לתרגילים לשיפור המצב (חיזוק השרירים במכון כושר הוא נהדר אך לא בהכרח מתמקד נכונה בחיזוק הגידים החלשים אצלך). בהצלחה (אשמח לשמוע איך התקדם).

מנהלי פורום נטורופתיה