באיזה סוגי חומץ ....

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/06/2002 | 00:07 | מאת: roran

באיזה סוגי חומץ כדאי להשתמש? רציתי לדעת את הדירוג הבריאותי בסוגי חומץ למיניהם מה יותר טוב ומה פחות טוב????? האם בכלל חומץ בריא? ממה צריך לחשוש?

27/06/2002 | 10:46 | מאת: רויטל ברמן

הי רוראן (?), חומץ תפוחים: נחשב כעוזר להורדת שומנים וכמרכיב שתומך בפעולה תקינה של מערכת העיכול, פועל נגד פרזיטים, גזים, כאבי בטן. חומץ בלסמי/חומץ-בן-יין: כמו יין, הוא מכיל פוליפנולים - נוגדי חימצון טובים. רצוי חומץ בן יין אדום שמכיל יותר נוגדי חימצון מאשר יים לבן. בקיצור, חומץ זה בסדר ואף בריא, במידה. לא מומלץ לצרוך הרבה ממנו מאחר והוא בכ"ז מזון מעובד, ולכן תשתמש יותר בלימון. מה לא ? לא חומץ סינטטי בשום פנים ואופן. יום טוב ובתאבון.

27/06/2002 | 16:08 | מאת: עמוס

מנהלי פורום נטורופתיה