סכרת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/06/2002 | 21:29 | מאת: מנחם

יש פתרון אפילו להקלה?

22/06/2002 | 10:35 | מאת: רויטל ברמן

מנחם שלום, פתרון להקלה בסוכרת ? להקלה על מה ? על רמות סוכר גבוהות בדם ? על בעיות נלוות כגון טרשת עורקים ? על התזונה ? לא הבנתי את כוונתך. בכל אופן מנחם, יש לנטורופתיה דרכים מאוד מוצלחות לאיזון רמות הסוכר ע"י תזונה אצל סוכרתיים (ואנשים "לקראת"), להורדה של שומני דם, לטיפול בנוירופתיה ושאר התחלואות שנגרמות לעיתים משנים של סוכרת. הטיפול מורכב מתזונה עם אינדקס-גליקמי נמוך (מה שאומר אגב, למקרה שאתה לא מעודכן, שגם תפוחים ואגסים למשל אתה יכול לאכול) וחלוקת חומצות-שומן נכונה, מתוספי מזון כגון כרום-פיקולינאט ומצמחי מרפא רבים. אני ממליצה לך לגשת לנטורופת, לשמוע ולהשמע, אפילו באופן חד פעמי לקבל כמה המלצות ואולי מעבר לזה. כל טוב.

22/06/2002 | 11:15 | מאת: אהרוני biomagnetics

ליצור מטאבוליזם בריא בגוף יאפשר לתאים לקלוט את האינסולין ולפרק את הסוכר בתאים. במקרה של חוסר אינסולין יש נה אפשרות לתגבר את פעילות הלבלב. לפרטים אצלי בדוא"ל אל תתן לעצמך להיות מתוק! כמו"כ קים גם טיפול הומיאופטי

05/07/2002 | 12:01 | מאת: דר' אריק לשם N.D

למנחם שלום, ד"ר ר. ברמן הבהירה לך את הטעון ברור. הסוכרת היא מחלה מערכתית ויש להתייחס לבעיה בחשיבה מקיפה ומעמיקה.

מנהלי פורום נטורופתיה