כיצד למנוע עצירות?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/06/2002 | 12:21 | מאת: ריב

18/06/2002 | 09:14 | מאת: בובי

לאכול הרבה מזונות טבעים המכילים סיבים תזונתיפ כמו לחם מקמח מלא וכדומה להמנע מאוכל תעשיתי נקניקים המבורגרים וכדומה

18/06/2002 | 19:22 | מאת: רויטל ברמן

הי ריב, אכילת הרבה סיבים מסיסים (פרות, קטניות, שיבולת שועל, ירקות מכל הסוגים, עדיף מבושלים או מאודים או מוקפצים - בייחוד הכתומים), ושתיית הרבה מים. אפשר להוסיף למזון סובין-שיבולת שועל או זרעי פשתן שלמים או תוסף סיבים קנוי כגון פסיליום. יכול להיות שבשבועות הראשונים אחרי הוספת הסיבים יהיה לך קצת גזים, אך זהו שלב הסתגלות של מערכת העיכול לשינוי התזונתי וזה עובר - סבלנות. יום טוב.

19/06/2002 | 00:37 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

בשיטת הבריאות הטבעית ניתן ביעילות מרבית לפתור ולמנוע עצירות שילוב מזונות נכון תיזמון המזונות סוגי המזונות ואורח חיים בריא המתכון היעיל לפתרון עצמי של של עצירויות

מנהלי פורום נטורופתיה