אנטיביוטיקה ומולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/06/2002 | 11:52 | מאת: אלון

יש לי שאלהלגבי השימוש באנטיביוטיקה וויטמינים. לטיפול בדלקת בגרון קיבלתי אנטיביוטיקה - צפורל - למשך 10 ימים. האשלה שלי היא האם ניתן להמשיך במקביל ליטול את המולטי ויטמין - סולגר m75 - וגם אבץ פיקולינט ??? תודה.

15/06/2002 | 20:35 | מאת: ruth דיאטנית קלינית טבעית

לאלון שלום, אין שום בעיה בנטילת מולטי ויטמין חופף לאנטיביוטיקה, אך חשוב ליטול אצידופולוס, תכשיר המכיל חיידקים ידידותיים החיונים למע' החיסון. אלה ניזוקים בעת נטילת אנטיביוטיקה, ליטול בפער של שעה מנטילת האנטיביוטיקה. רות

15/06/2002 | 22:41 | מאת: רויטל ברמן

אלון שלום, אני עם רות...

16/06/2002 | 15:39 | מאת: אלון

תודה על תשובתכן, אך לא הבנתי.. את המולטי ויטמין י שליטול כשעה לאחר האנטיביוטיקה או את האצידופוליס ?? ומה בנוגע לאבץ פיקולינט ??

מנהלי פורום נטורופתיה