קפה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/06/2002 | 09:35 | מאת: s

שלום האם ניתן לשתות קפה ללא קפאין בלי הגבלה?( לאדם ללא בעיות של לחץ דם וכו)

12/06/2002 | 22:47 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

יש 2 פנים לתשובה: מצד אחד טוענים כי קפה (רגיל) יעיל למצבים מסוימים ומאידך גרוע. שריפת קל' לפני ספורט, מזיק ללב. מכאן ההשלכה שבכל מקרה לא רצוי להגזים ולא תמיד הענין הוא הקפאין כמו חומרים אחרים שנמצאים שם..... לרויה!

13/06/2002 | 10:07 | מאת: s

בכל זאת אני שואלת רק בעניין הקפאין. האם נטול קפאין ניתן לצריכה לא מוגבלת? ושוב רק בהקזר של קפאין. האם אמרת שרצוי לשתות קפה לפני ספורט?

14/06/2002 | 16:21 | מאת: רויטל ברמן

s שלום, לקפה נטול קופאין מיוחסות תכונות סרטניות בגלל התהליך הכימי אשר מוציא החוצה את הקפאין מפולי הקפה. בכל מקרה אני לא ממליצה לאכול או לשתות מזונות מעובדים בבתי-חרושת. מי יודע מה יש ומה אין בהם. אם בקפה חשקה נפשך, יש קפה צ'יקורי טעים (ואם זה לא מיד טעים - מתרגלים ולומדים לאהוב אותו מהר - באחריות), בטעם וניל (האהוב עליי באופן אישי), אגוזים וקרמל. גם תה צמחים זו אופציה. לרוייה.

16/06/2002 | 07:19 | מאת: S

רויטל שלום מה זה קפה ציקורי? את יכולה להרחיב את הדיבור עליו? איפה קונים אותו? ממה הוא עשוי? תודה

מנהלי פורום נטורופתיה