גינקו בילובה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/05/2002 | 17:45 | מאת: מעין

מהו גינקו בילובה? האם הוא עוזר לבעיות זיכרון? לחץ דם? אבקש מאנשים שהתנסו בשימוש לחוות דיעה.

18/05/2002 | 17:52 | מאת: רויטל ברמן

שלום מעיין, הג'ינקו הוא צמח מרפא אשר תכונותיו הם עיכוב קרישת דם ושיפור זרימת הדם למח. מחקרים הראו כי אנשים מבוגרים הסובלים מאלצהיימר או פגיעה אחרת ביכולות המנטליות חוו שיפור משמעותי אחרי טיפול ארוך טווח בצמח, אבל מעולם לא הוכח כי הוא עוזר לכל שאר ה"מבולבלים" וה"שכחנים". גם מחסור בויטמין B12 בעיקר, אך גם B3, B5, לציטין ומנגן יכולים לגרום לשכחה וחוסר ריכוז, אז תבדקי עצמך קודם. יום טוב.

19/05/2002 | 20:17 | מאת: מעין

מנהלי פורום נטורופתיה