הפרשת סידן בשתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/05/2002 | 09:02 | מאת: a_h

אני מפריש סידן בשתן דבר שגרם ליצירת אבני סידן בכליות. האם ישנו פיתרון להקטנת ההפרשה, הרופא אומר שצריך להקטין את צריכת המלח למקסימום של 2000 מ"ג נתרן, או לקחת תרופא שגורמת להגברת הפרשת השתן.

19/05/2002 | 22:29 | מאת: אהרוני biomagnetics

שתית מים אשר עברו מיגנוט חיובי גורמים לניטרול המלחים במים.תהליך המיגנוט הופך את המלחים למינרלים חופשיים. מים ממוגנטים חיובית נכנסים לקיבה המינרלים שוקעים בקיבה ,הגוף נוטל מה שצריך והעודפים נפלטים דרך מערכת העיכול. לכליות נכנסים מיםללא מלחים. ידוע כי מים כאלו מפוררים את האבנים שהצטברו בכליות ובמרה. כפי שהם עושים זאת במערכת המים הביתית אשמח לעזור אהרוני

03/06/2002 | 13:29 | מאת: a_h

מאיפה משיגים מים עם מגנוט חיובי, האם ניתן לבצע זאת לבד ?

20/05/2002 | 10:21 | מאת: רויטל ברמן

הפרשת סידן בשתן יכולה לנבוע מעודף אכילת חלבונים (בשר, חלב, גבינות, ביצים, קטניות), משום שתוצר העיכול של חלבון בגוף הוא חומצה אורית אשר מעלה את חומציות הדם, כשיש עודף הגוף נאלץ למשוך סידן מהעצמות ע"מ להוריד את החומציות בדם, ומשם זה נשטף בשתן. גם אכילה מוגברת של זרחן (יש המון זרחן בבשר, באוכל מעובד תעשייתי כגון אבקת אפייה , גבינות, משקאות קלים, ביצים, דגנים מלאים, אגוזים וגרעינים ועוד) גורמת להווצרות קשר בין הזרחן לסידן בדם ושטיפת הסידן מהגוף (בנוסף פחות סידן נספג במערכת העיכול וחלק מהקשרים זרחן-סידן שוקעים ברקמות, אך לא בזה מדובר כרגע). לסיכום - נסה לצמצם את אכילת הבשר ולשים לב לא לצרוך מוצרים שעל האריזה כתוב במרכיבים: Calcium Phosphate, Sodium Phosphate, Sodium Pyrophosphate. לבריאות וכל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה