vitiligo

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/05/2002 | 22:08 | מאת: בר

האם יש תרופות (משלימות) שיכולות לעזור במניעת כתמים לבנים בעור (ויטיליגו) אשמח לדעת זאת תודה

09/05/2002 | 05:36 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב ויטיליגו ניתן לטיפול משלים בחלק מהמקרים ( חלק מהחולים ). בויטיליגו קיימים מספר גורמי מחלה המתחלקים בן החולים. אין גורם/ מחולל אחד במחלה וזה מסבך את העניין. התברר כי בחלק מהמקרים ניתן להביא לנסיגה במחלה ולרפא את הכתמים באופן הדרגתי. לא ניתן לדעת על סמך התבוננות תשאול או בדיקה רפואית מיהו מועמד לתגובה. אלא רק אחר חודשיים שלושה של טיפול בהם ניתן לצפות בחזרה של הפיגמנט המכסה את הכתמים. יש בידי תעוד קליני מרשים של הצלחות אשר תועדו בוידיאו , בצד חולים אשר לא הגיבו לטיפול. תוכל לקבל יותר פרטים באם תחפוץ בכך אשר לשם כך פנית לכאן , בטוחני בכך. בברכה רמי מור

09/05/2002 | 16:16 | מאת: אלעד

לעצמך היצלחת לעזור??????

11/05/2002 | 18:26 | מאת: רויטל ברמן

בר שלום, בדר"כ מקור המחלה אוטואימוני (יש עודף כלשהו בתגובת/נוכחות רכיבי מערכת החיסון בעור). למחלות אוטואימוניות יש כיוון די ברור בנטורופתיה אשר מטרתו שינוי בשיווי המשקל בין פרוסטגלנדינים דלקתיים ולא-דלקתיים בגוף (וכך הפחתת התגובה האימונית) ע"י שינוי בשיווי המשקל בין חומצות השומן במזונך + המנעות ממזונות מעוררי אלרגיה. רא תשובתי: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=26540&t=26224 כל טוב, אשמח לפידבק בעתיד.

11/05/2002 | 21:50 | מאת: בר

אז מה את מציעה לי כתפריט מזון שיעזור לי בבעיה שלי ? אשמח לנסות את הצעתך תודה

מנהלי פורום נטורופתיה