עישון צמחי מרפא עישון צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/03/2016 | 12:28 | מאת: מיה

שלום האם יש נזק בעישון צמחי מרפא יבשים כמו: מליסה, פלסיפלורה, ורבנה וכו'. העישון במינון 4-6 ליום, גילגול סיגריה עם הצמח היבש כמובן נקי ללא תוספת טבק.. (ניסיתי היה אחלה!) גם אם אין לך תשובה בנושא הספציפי הזה, אודה לך מאד אם תיתנו לי איזשהוא שם של אדם או מקום שניתן להתיעץ. דרך אגב התיעצתי עם רופא מחלות ריאה והוא רשם שאין על כך מחקרים ושלח אותי להתיעץ עם מומחים לצמחים. תודה רבה

לא בקיא בנושא ולא מכיר מישהו שבקיא בתחום. לדעתי זה אמנם פחות מזיק מסיגריה רגילה, אך עדיין תהליך הבערה יוצר רעלים שלא טובים.

מנהלי פורום נטורופתיה