מנופאוזה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/02/2016 | 16:06 | מאת: Sarit

שלום רציתי לשאול מה נכון לקחת לטיפול בגלי חום ,והזעת לילה -קורה לעיתים משהו כמו 3 פעמים בשבוע לערך -האים יש משהו מומלץ הבעיה היא כנראה חוסר איזון הורמונלי תודה מראש

שלום שרית, לתסמיני גיל המעבר מומלץ לצרוך צמחי מרפא המותאמים באופן אישי על סמך הסימפטומים מהם את סובלת, ישנם צמחי מרפא לטיפול בגלי חום כמו למשל, קוהוש שחור, אנג'ליקה סינית, בטטת בר ועוד.. יש לשלב עם תוספים נוספים כמו ויטמין E, חומצות שומן ועוד. יש אפשרות להתאים לך פרומולה באופן אישי ואת יכולה גם לקנות מוצר מדף המכיל צמחי מרפא לתסמינים של גיל המעבר אותו תוכלי למצוא בחנויות טבע או ברשתות הפארמים השונים. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה