כאבי גידים - שאלה המשכית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/09/2015 | 09:47 | מאת: אסתי

ראיתי שהשאלה ההמשכית לא מסומנת באדום, לכן אני מעתיקה אותה כדי לקבל את תשובתך, לשאלה ההמשכית. ראשית תודה על התשובה לפני כשבוע, רופא המשפחה המליץ על מספר מזונות/תוספי תזונה לבריאות כללית ב "גילי המופלג" (ללא קשר לעניין כאבי הפרקים). התוספים הם - קקאו (כפית ביום), רזברטרול, כמוסות שום, 10 Q ופרוביוטיקה. רציתי לשאול האם מי מהם יכול לפגוע בהליך ההחלמה מכאבי הגידים (שבו אני אטפל באמצעות המנעות מסולניים ונטילת כוכומין) תודה

שלום אסתי, התוספים אינם אמורים לפגוע בהחלמה מכאבי הגידים. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה