התייעצות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/08/2015 | 11:43 | מאת: לאה

היי ,ביקרתי אצל נטרופתית לפני שבועים בגלל סחרחורות וחוסר שיווי משקל כבר שנתיים ,הבדיקות תקינות רק הtsh 3.72 היא בדקה אותי וכנראה יש לי בעיות עיכול ודלקות בפה ובמערכת הנשימה והמליצה לי על צמחי מרפא ,אשחר,פטונטילה ,כובע נזיר בנוסף גרינולה לניקוי רעלים ופרוביןטיק 11 והיום אחרי שבועיים לא מרגישה שינוי קצת החמרה אפילו מה דעתך?

שלום לאה, כדאי שתתייעצי עם הנטורופתית שנתנה לך את הטיפול, היא מכירה אותך ובחרה את הטיפול עבורך, תבררי זאת איתה. בכל אופן, שבועיים זה זמן קצר מדי לשינוי.. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה