אלרגיה למזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/07/2015 | 15:55 | מאת: גיל

שלום רב, שואל בשביל חברה, היא בת 24 בריאה, בדיקות דם תקינות. האלרגיה היא לכל משפחת האגוזים, בוטנים, שקדים וכו'.. באה לידי ביטוי מס' דקות לאחר המגע עם האלרגן, היא מתבטאת בעיקר ע"י אפטות בחלל הפה. מעבר הניסיון להימנע כמובן, קשה להתחמק לגמרי מכל המשפחה הזו שגורמת לאלרגיה. האם קוורצטין יכול לעזור במקרה זה? האם זה טופל מונע? כמה זמן וכמה פעמים צריך לקחת? ואם לא אשמח לשמוע על פתרונות אחרים. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום גיל, לצערי, אין הרבה פתרונות במצב של אלרגיה/אי סבילות למזון למעט הימנעות מהמזונות החשודים כמעוררים את האלרגיה. קוורציטין אפשר לנסות, אך הוא אינו יעיל במצבים אלה. הדרך היחידה היא להימנע מהגורם .. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה