סנוור פוטופוביה וראיית כתמים בשדה הראייה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/09/2014 | 20:49 | מאת: דניאלה

רופאי העיניים לא מצאו כלום. בזמן האחרון הסנוור החמיר כל אור מלאכותי במיוחד בלילה כמו אורות רחוב מתמרח ומכסה את שדה הראייה שלי. הבנתי שיש כל מיני מולטי ויטמינים לעיניים מסוגים שונים. אבל מה כדאי לקחת ספציפית נגד סנוור כל עוד אין לי שום בעיה רפואית עדיין?

שלום דניאלה, לא ניתן להמליץ על תוסף ספציפי שכן איני מכירה את התמונה הקלינית שלך ויש לברר מה הסיבה לסימפטומים שאת מתארת ויש לערוך בירור. סנוור יכול לנבוע בין היתר מחסר בבתא קרוטן ולכן מומלץ להעשיר את התזונה במקורות של בתא קרוטן כמו כן, ישנו תוסף שנקרא לוטאין ששגם מיוע לבעיות עיניים. אבל כדאי להמשיך לערוך אבחנה ובירור. בהצלחה ושנה נפלאה.

מנהלי פורום נטורופתיה