בלוטת יותרת הכליה - לד"ר מזרחי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/08/2013 | 22:03 | מאת: טל

שלום לך האם ישנו צמח/מוצר /תזונה שהמרכיבים בהם תומכים בבלוטת יותרת הכליה, תמיכה לאיזון, תשישות וכו', לבעלי לחץ דם גבוה? תודה מראש טל

היי טל, על בלוטת האדרנל לא מספיק צמח, יש צורך בטיפול מקיף כמובן בהתאם לבעיה ולסמפטומים. טיפול מתאים לטעמי הוא שילוב של דיקור סיני בגוף (אקופונקטורה)ובאוזן(אוריקולותרפיה) עם רפלקסולוגיה ושני תוספים מתאימים שיכולים להועיל הם פטריית הקורדיספס ופטריית הריישי. אשמח לעזור, לפרטים ניתן לפנות במייל האישי.

מנהלי פורום נטורופתיה