עודף ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/03/2002 | 00:21 | מאת: יצחק

1. מה קורה כאשר הגוף מקבל יותר מדי ויטמינים. האם הוא פולט את היתר או שזה גורם לבעיה מסויימת?

27/03/2002 | 15:30 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

בחל מהמקרים הגוף פולט - מסיס במים. וחלק נאגרים וייתכנו הפרעות שונות. פרט על איזה סוגי ויטמינים: A, B, C, D, E, K, וכד'.

29/03/2002 | 19:41 | מאת: אבי שכטר

02/04/2002 | 19:29 | מאת: רויטל ברמן

יצחק שלום, עודף בויטמינים A, D, E, K יכול להצטבר ברקמות הגוף ולגרום לבעיות/רעילות אשר במצב מתקדם יכולה להתבטא בבחילות, הקאות, כאבי-ראש, שלשולים, בעיות עור (למשל גרד), נשירת-שיער, בעיות בקרישת הדם ועוד. חשוב לציין כי צריכת ויטמינים אלה בתזונה לא יכולה לגרום לרעילות !! חג שמח ולבריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה