צמחי מרפא להרגעה לילד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/04/2012 | 11:23 | מאת: Sigal

שלום. בני בן 9 הוא ילד לא רגוע. לחוץ ומלחיץ. מתווכח על כל דבר ויש לו התפרצויות זעם. לקחנו אותו למרפא באומנות אך זה לא עזר. בסהכ הוא ילד עם חיים מלאים מתפקד מצויין בבס אך בבית האווירה מלחיצה בגללו וזה מרגיש לעיתים בית משוגעים. הוא לא לוקח תרופות , אין צורך אך האם יש צמח מרפא או ויטמינים שאוכל לתת לו להרגיע אותו , עדיף לא בכדור וע טעם נסבל על מנת שישתף פעולה. תודה

שלום סיגל, ראשית,יש לבדוק מה גורם לו להתקפי הזעם ולהתנהגות שאת מתארת, אין צורך לתת טיפול הרגעה מבלי להבין מה הגורם. יכולים להיות כל מני הסברים כמו בדיקת גבולות, הפעלת מניפולציות, מערכות יחסים במשפחה ועוד.. התאמה של פרומולת צמחי מרפא יכולה לעזור לטיפול התנהגותי , אך אני ממליצה קודם להיוועץ באיש מקצוע ולגשת לאיבחון מקצועי. בהצלחה וחג שמח!

מנהלי פורום נטורופתיה