אקנה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/03/2002 | 09:20 | מאת: מיכל

שלום, קראתי כאן בפורום שנטילת אבץ וויטמין B6 טובים כנגד אקנה. אני נוטלת אבץ (30 מ"ג) וויטמין E (תרכובת מיוחדת עם סלניום שנאמר לי שטובה לעור) מזה כשבועיים ואיני מרגישה שינוי משמעותי. האם כדאי ליטול ויטמין B6 באיזה מינון? האם לוותר על ויטמין E? האם יש בנטילת תוספים וויטמינים אלה סיכון כלשהו לפוריות ו/או הריון? (אני מנסה להיכנס להריון) תודה מראש על התשובה. תודה

25/03/2002 | 13:09 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום מיכל אין מענה חד משמעי לשאלה זו. אך בהתבסס על נסיוני ( נסיון פרקטי ) לא ראיתי כל שיפור בטיפולי אקנה בקרב חולים שטיפלתי - כתוצאה משימוש בתוספי מזון. השינוי הושג הודות למטריה טיפולית אחרת - בעיקר אנטי דלקתית בשילוב מריחה חיצונית טיפולים המבוססים על צמחי מרפא. אין אני רוצה להשמע כמי שאומר בתשובתי כי אין עלייך לנסות. נסי והווכחי. בהצלחה רמי מור

26/03/2002 | 12:39 | מאת: שושי

הי מיכל, מנסיוני האישי, תוספי המזון לא הועילו כלל לעור, גם לא שינוי תזונתי. לא יודעת עד כמה הבעיה חמורה וממושכת ומה ניסית עד כה, אבל הייתי מציעה לך לחכות עד אחרי ההריון ולראות האם יש שיפור. אקנה מושפע מאד משינויים הורמונליים. לידה קלה!

09/04/2002 | 12:51 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למיכל את בהחלט יכולה להוסיף B6 ואין סכנה בתוספים אלו בהריון חוץ מהE שהוא לא מסוכן אבל הייתי מוותרת עליו ולוקחת אותו בצורתו הטבעית יותר כמו אגוזי המלך. בהצלחה

18/02/2005 | 22:35 | מאת: אילן

היי אני בן 27 סובל מאקנה כ-10 שנים בעיקר באזור המצח והגב לפני כחודש התחלתי בטיפול נטורופתי אבץ 22 מ"ג בבוקר על קיבה ריקה וויטמין A 10000 יחב"ל 2 ליום אחרי האוכל ובנוסף herbal detox לניקוי הכבד ומערכת הגוף 2 כדורים ליום יש לציין שנוצרה החרפה באקנה למרות כל התוספים שאני לוקח אני גם שומר על תזונה מאוזנת "כמו שכתוב בספר" וזה לא ממש עוזר יכול להיות שהגוף שלי "מתנקה" עכשיו מרעלים ובגלל זה יוצאים הפצעים ואחר כך זה ייעלם? לא יודע מה לעשות כבר.....זקוק לעצה שלכם אחד שניסה הכל

מנהלי פורום נטורופתיה