אומגה 3

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/08/2011 | 23:51 | מאת: יעל

שלום, מעולם לא אכלתי דגים ודי ברור שיש לי מחסור באומגה 3. אני סובלת מעייפות ובעיות בריכוז, ומעט מצב רוח לא טוב, למרות שלוקחת את התרופה רמוטיב, והשלמה של כל הויטמנינים והמינרלים. התחלתי לקחת אומגה 3 היום במינון 1 גרם EPA מהו הזמן המקסימלי שיכול לקחת לאדם עם מחסור גדול באומגה 3 למצא את כל החוסרים של האומגה 3 ולראות השפעה מקסימלית(לא מעט השפעה אלא הפשעה מקסימלית כדי לדעת אם הטיפול עבד) על הריכוז וקצת העייפות ומצב הרוח? תודה מראש

אין בדיקה ומדד בגוף לחסר באומגה 3 מה שכן ישנן התסמינים שאת מדברת, הטבה היא דבר אינדיבידואלי, זה יכול להיות חודש זה יכול להיות יותר וגם פחות. בריאות והצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה