אומגה 3 ואלטירוקסין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/05/2011 | 19:41 | מאת: מיכל

שלום, אני מקבלת אלטירוקסין, ובלוטת התריס שלי כבר כמה חודשים מאוזנת עם התרופה. לפני הטיפול ה TSH היה 8 ו ה T 3 ו T 4 תקינים. האם אני יכולה לקחת תוסף של אומגה 3 כשלוקחים טיפול באלטירוקסין? אני לא אוכלת בכלל דגים ושונאת את זה,ונראה לי שיש לי מחסור באומגה 3. תודה

שלום מיכל, נטילה של אומגה 3 במקביל ללקיחת אלטרוקסין יכולה לפעמים לפגוע ביעילות התרופה, על כן במידה ותטלי את שניהם במקביל, כדאי להקפיד לערוך בדיקות דם ולעקוב אחר הבלוטה כדי לראות שהבדיקות תקינות וה - TSH מאוזן. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה