אקזמה בידיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/03/2002 | 19:03 | מאת: מרינה

שלום, לבעלי יש אגזמה בה ידים מזה שנתיים.הוא היה אצל טובי רופאי עור אך אף אחד לא יודעה מה יש לו. הוא מקבל טיפול כל פעם קרמים הם עוזרוים לחודש ואז הכל חוזר לקדמותו. לא מיזמן הוא עבר טיפול רפלקסולוגי והמטפל אמאר לו שיש לו בעיה עם הטחול . מה עוסים? איך "עוזרים"לטחול? מה אתם ממליצים? בתודב מראש

10/03/2002 | 07:32 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב אין כל בעייה עם הטחול על סמך מימצא שאינו מבוסס על בדיקה מדעית קרי רפואית עם מימצאי מעבדה חד וחלק. באקזמה ניתן לטפל בטיפול משלים ללא מריחות חיצוניות אלא בצמחי מרפא נוגדי דלקת. בברכה רמי מור

12/03/2002 | 17:52 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

מרינה שלום, אני מניחה שהכוונה הייתה לבעיה לטחול מהמובן הסיני, משהו שלא קשור לבדיקות ואבחנות של רפואה קונבנציונלית. מבחינה נטורופתית בעיות עור מבטאות בד"כ טוקסיות (רעילות) של הדם. שוב, לא מדובר במובן הקונבנציונלי, זו לא הרעלת רדון או משהו, אלא הצטברות של חומרים ותוצרים טוקסיים ברקמות הכבד והגוף, אשר מפריעות לכבד לבצע את עבודתו - ניקוי הדם ומטבוליזם תקין וגורמות לסימפטומים כגון תופעות עוריות. אפשר לעשות דטוקסיפיקציה = ניקוי, ע"י תזונה מסויימת למשך תקוה כלשהי. רצוי לעשות זאת בטיפול פרטני אצל נטורופת שיתן תמיכה במהלך הטיפול והשגחה. עלולה להיות החמרה בסימפטומים במהלך טיפול ניקוי. בהצלחה.

17/03/2002 | 10:31 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למרינה שבעלך יוריד מהתפריט שמרים וסוכרים למשך 3-4 חודשים והאקזמה תסתדר. שיקח במקביל אסידופילוס לפי התוויות על הקופסא. על קיבה ריקה בלבד. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה