טיפול הוליסטי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/03/2002 | 23:21 | מאת: שלמה

אשמח לשמוע על איזה טיפול הוליסטי מומלץ לאדם שיש לו ארטריוסקלרוזיס(עברתי כבר 6 צינתורים עם בלון וסטנט) וממשיך לסבול מאנגינה פקטוריס קשה למרות דיאטה מחמירה כן אשמח לקבל עצה כיצד להתמודד עם הגדלה שפירה של בלוטת הערמונית. תודה על תשומת הלב!

02/03/2002 | 00:06 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

שלום שלמה, ראשית, האם תוכל לפרט על הדיאטה המחמירה שלך ? שנית, חלק גדול מטיפול נטורופתי עבור אנשים הסובלים ממחלות לב וכלי דם מתבסס על ניהול-מתחים. מתח הוא גורם סיכון משמעותי למחלות לב. זה יכול להיות יוגה, תרגילי נשימה, מדיצטיה או אפילו קבוצת תמיכה (פורום כלשהו). דבר נוסף הוא פעילות גופנית מתונה, המשמעותית ביותר. שחייה, הליכה וכיוצ"ב. השניים האלה, ותזונה כמובן, הם לב ליבה של טיפול נטורופתי במחלות לב וכלי דם. בהצלחה.

03/03/2002 | 09:32 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

טיפול קינסיולוגי- טיפול הוליסטי. ללא תרופות.

03/03/2002 | 21:47 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשלמה לגידול בבלוטת הערמונית ניתן לטפל בתזונה ודיקור סיני . בקשר לבעיה הלבבית ריפוי בתזונה בלבד כולל תוספים מאיש מקצוע. הרבה בריאות

מנהלי פורום נטורופתיה