צריכת ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/09/2009 | 13:36 | מאת: יוסי

אני מתאמן כמה שנים רץ הרבה ושוחה מאבד הרבה נוזלים בפעילות נוטף זעה לאורך זמן בגלל הזעת יתר מפצה (עשיתי ניתוח להזעת יתר בידיים) בחודשיים האחרונים היתה לי חולשה ישנתי שעה כל לילה בנוסף כאבי שרירים ברגליים בגב חוסר תאבון כל בדיקות הדם תקינות( הרופאים אומרים שהכל תקין אבל אני לא מתפקד ) ניסיתי סידן מגנזיום קומפלקס B מולטי ויטמין(אני לא אוכל ירקות ופירות) אתמול הסתכלתי על בדיקות הדם והאשלגן הוא 4.1 שנראה לי קצת נמוך לקחתי 2 כדורים וכבר הרגשתי יותר טוב והתאבון קצת חזר לי נראה לי שזו הבעיה ולשאלה במידה ואני לא אוכל ירקות ופירות מה הכמות שכדאי לקחת מהאשלגן 99? אני מפחד לקחת כמות גדולה שתגרום נזק

יוסי שלום, קשה לתת לך הנחיות מדוייקות לגביי מינונים כאשר לא מכירים את כל ההיסטוריה והתמונה. אני מניח שההזעה בגוף הינה כתוצאה מהניתוח בידיים(תופעת לואי), והירידה באשלגן הוא כתוצאה מההזעה. בכל אופן אתה יכול לנסות -1 לתקופה של חודשיים נניח. ולבצע בדיקות דם(לאחר הפסקה של-5 ימים). אם הרמה עלתה אז אתה יכול להמשיך במינון זה , אם לא-אז אפשר לעלות במינון. שנה טובה

מנהלי פורום נטורופתיה